Hva er vel bedre enn å bruke helgen på å lære noe nytt. Lørdag var jeg på en workshop med utrolig flinke Beth Kirby Local Milk i det fantastiske studioet til Signe Bay. Beth delte sin historie med oss, snakket om kamera, optikk, matstyling, retusjering og Instagram tips.  Vi stylet en deilig lunsj som vi senere spiste opp og drakk mengder med kaffe.

For å bli en god stylist må man være en god shopper. Ups!  Jeg har satt en del ting på listen min allerede. For å leve ut ideen om slow living trenger man ikke bake brød hver dag, man må bare være flink til å planlegge tiden sin. Det er ikke bare, men det finnes metoder for å få ryddet luker og tid i en travel hverdag.

For meg er tiden på morgenen veldig viktig. Jeg står opp før de andre mens det er helt stille i huset og drikker kaffe og jobber litt. Da slapper jeg av som best. Skulle ønske jeg hadde ennå mer tid på morgenen, men med en liten fireåring i huset må man bare sette pris på de minuttene man får.

veronikamoen-matfoto

Fantastisk lys i studioet til Signe Bay

veronikamoen-matfoto

Beth in action

veronikamoen-matfotoveronikamoen-matfoto

veronikamoen-matfotoveronikamoen-matfoto veronikamoen-matfoto veronikamoen-matfoto

Legg igjen en kommentar