Nyhetsbrev

Meld deg på og få interiørinspirasjon og stylingtips rett i innboksen din.

Search

Jeg vil gjerne jobbe med deg, enten du trenger bilder for å selge din bolig, bilder til nettside eller dine sosiale kanaler.

Om

Mitt navn er Veronika Moen (1976), og jeg driver firmaet Veronika Moen AS.

 

Så, hvem er jeg? Jeg er en kreativ, arbeidsom og engasjert fotograf med hodet fullt av bilder og historier jeg ønsker å fortelle. Jeg er utdannet kunstner, noe som hjelper meg å nærme meg prosjektene mine med et unikt perspektiv. Mitt fokus ligger på interiør, produkt og livsstil. Du kan finne meg på Instagram under navnet @mayveronikamoen der jeg har ca. 3K følgere. Mine kunder er eiendomsmeglere, privatpersoner, og små- og mellomstore bedrifter.

 

Jeg begynte å jobbe som frilansfotograf i 2006 mens jeg holdt på med min mastergrad i Visuell Kunst ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet som fotograf siden da. På Holmlia i Oslo, hvor jeg også bor, har jeg et studio med rekvisitter og bakgrunner i flere stiler. Her kan jeg gjøre både produktfoto og mindre still-life jobber. Jeg vil gjerne jobbe med deg, enten du trenger bilder for å selge din bolig, eller om det er bilder til nettside eller dine sosiale kanaler.

 

Det sier seg selv at kraftige bilder er viktige for å fange et publikum og bygge et gjensidig forhold til kundene dine. Jeg hjelper deg med å øke eksponeringen for merkevaren din ved å dekke produktfotografibehovene dine fra unnfangelse til produksjon. Jeg kan gjøre alt fra ide, styling og fotografering. Med tydelig moodboard skreddersyr jeg opptaket etter dine behov og målgrupper.

 

Kort sagt, vi fokuserer jeg på å lage visuelt overbevisende bilder som får deg til å skille deg ut fra mengden.

 

I 2018 gav jeg ut boken Style med stil, salgsklar bolig – tips og triks. Boken har over 250 sider med masse inspirasjon, tips og råd til alle som skal selge bolig.

Lyst til å jobbe med meg?