Nyhetsbrev

Meld deg på og få interiørinspirasjon og stylingtips rett i innboksen din.

Search

Jeg vil gjerne jobbe med deg, enten du trenger bilder for å selge din bolig, bilder til nettside eller dine sosiale kanaler.

Om

Mitt navn er Veronika Moen (1976), og jeg driver firmaet Veronika Moen AS.

 

Så, hvem er jeg? Jeg er en kreativ, arbeidsom og engasjert fotograf med hodet fullt av bilder og historier jeg ønsker å fortelle. Jeg er utdannet kunstner, og elsker å skape bilder, gjerne med naturlig lys. Mitt fokus ligger på interiør, mat, natur og livsstil, livsstil. Du kan finne meg på Instagram under navnet @mayveronikamoen der jeg har ca. 1,6K følgere. Mine kunder er eiendomsmeglere, privatpersoner, og små- og mellomstore bedrifter.

 

Jeg begynte å jobbe som frilansfotograf i 2006 mens jeg holdt på med min mastergrad i Visuell Kunst ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet som fotograf siden da. På Holmlia i Oslo har jeg et lite studio med rekvisitter og bakgrunner i flere stiler. Her kan jeg gjøre både mat og mindre still-life jobber. Jeg vil gjerne jobbe med deg, enten du trenger bilder for å selge din bolig, eller om det er bilder til nettside eller dine sosiale kanaler.

 

I 2018 gav jeg ut boken Style med stil, salgsklar bolig – tips og triks. Boken har over 250 sider med masse inspirasjon, tips og råd til alle som skal selge bolig.

Lyst til å jobbe med meg?