Nyhetsbrev

Meld deg på og få interiørinspirasjon og stylingtips rett i innboksen din.

Search

Jeg vil gjerne jobbe med deg, enten du trenger bilder for å selge din bolig, bilder til nettside eller dine sosiale kanaler.

Om

Velkommen til Veronika Moen AS, der jeg, Veronika Moen (f. 1976), leder en dedikert fotografivirksomhet. Min kreativitet, arbeidsiver og dedikasjon til å formidle visuelle historier gjennomsyrer alt jeg gjør. Med en bakgrunn som utdannet kunstner har jeg et unikt perspektiv som jeg tar med meg inn i mine prosjekter, spesielt innen interiør, produkt og livsstil.

Med nesten 20 års erfaring som frilansfotograf, har jeg etablert meg som en pålitelig ressurs for eiendomsmeglere, privatpersoner og små- og mellomstore bedrifter. Min tilstedeværelse på Instagram (@mayveronikamoen) med omtrent 3,8K følgere vitner om min lidenskap for visuell fortelling.

Basert på Holmlia i Oslo, hvor jeg også er bosatt, har jeg et studio med et bredt utvalg av rekvisitter og bakgrunner. Her kan jeg håndtere alt fra produktfotografering til små og delikate still-life oppdrag. Uansett om du trenger bilder for boligsalg, nettsiden din eller sosiale mediekanaler, står jeg klar til å samarbeide.

Jeg forstår viktigheten av kraftige bilder for å fange oppmerksomheten og bygge et sterkt forhold til dine kunder. Fra idé til produksjon, tar jeg hånd om alle aspekter av produktfotografi, inkludert ideutvikling, styling og selve fotograferingen. Med et tydelig moodboard tilpasser jeg opptaket for å oppfylle dine behov og appellere til din målgruppe.

Kort fortalt fokuserer jeg på å skape visuelt overbevisende bilder som lar deg skille deg ut fra mengden. I tillegg til min fotograferingspraksis har jeg også publisert to bøker. Kunsten og dyrke snittblomster som kom i slutten av 2023, og boken «Style med stil, salgsklar bolig – tips og triks» i 2018. Med over 250 sider er denne boken en verdifull ressurs med inspirasjon, tips og råd for alle som planlegger å selge sin bolig. Sammen kan vi bringe dine visuelle ideer til liv og formidle din unike historie gjennom bilder. 

Lyst til å jobbe med meg?