Kontakt

Veronika Moen (f.1976). Jeg bor i Oslo, er samboer og mamma. Jeg er utdannet kunstner og jobber til daglig som fotograf. Jeg fotograferer det meste, men hovedfokuset ligger på interiør, mat, hage og livsstil. Jeg startet å jobbe som frilansfotograf i 2006 mens jeg holdt på med min Master i Visuell Kunst ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet som fotograf siden. Følg meg gjerne på Instagram, jeg prøver å legge ut bilder daglig. Du finner meg også på Pinterest og litt på Facebook.

Jeg har vært med en rekke utstillinger med egne prosjekter, som Privatlivets fred på Oslo S, Tegnebiennalen 2008, Østlandsutstillingen og Brød for kunsten. Separatutstillinger har jeg hatt blant annet på Galleri Ram og Moss Kunstforening. Jeg har også hatt en temporær utsmykking ved Høyskolen i Vestfold.

Nylig har jeg gitt ut boken Style med stil, salgsklar bolig – tips og triks. Over 250 sider med masse inspirasjon til alle som skal selge bolig.

Jeg er også en av 200 fotografer som leverer bilder til Lensdrop. Videresalg av bilder over hele verden.

Når jeg ikke fotograferer finner du meg gjerne med jord på fingrene eller en tur ute i skogen. Jeg elsker å dyrke mine egne grønnsaker og blomster, og har ikke noe imot å luke. Ingenting smaker så godt som egendyrket ureist mat.

Lyst til å jobbe med meg? Ta gjerne kontakt, og vi kan diskutere et oppsett for samarbeid. Jeg hører gjerne fra deg!

veronikamoen

Kontakt

For fotohenvendelser, send en e-post til

veronikamoen (at) gmail.com

Veronika Moen as
Hallagerbakken 84 c
1256 Oslo

Org. nr 918 461 663 mva

+47 402 20 076