Velkommen 2017! Det har blitt 3. januar og jeg har lyst til å dele noen av mine ønsker for det nye året. 2016 endte med å bli et år med mye jobbing. Det håper jeg 2017 også blir, men jeg håper også jeg klarer å bli flinkere til å fotografere også når jeg ikke er ute på oppdrag. Kanskje bli flinkere til å ta meg fri for å fotografere mer hage, mat og natur som jeg også elsker å ta bilder av.

Være ute i naturen hele dagen. Spise ute, drikke kaffe eller kakao, hogge ved, brenne bål.  Og så MÅ jeg bli flinkere til å legge ut bilder her. Kan jo kalle det et lite nyttårsløfte jeg har, så får vi se hvor lenge det løftet varer. Jo, en ting til har jeg lovet meg selv. Jeg skal bli flinkere til å gi fotografiene mine navn når jeg laster de inn på PCen. Det var nyttårsløftet mitt i fjor også, og det går ikke så bra…

 Ellers går det mye i det samme. Prøve ennå litt hardere å ikke forbruke så mye, ikke kaste mat, bruke mindre plast, ikke lage så stort fotavtrykk etter meg selv rett og slett.   Ønsker dere alle et godt nytt år!

We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year’s Day.

Edith Lovejoy Pierce