Nyhetsbrev

Meld deg på og få interiørinspirasjon og stylingtips rett i innboksen din.

Search

Style med stil. Boken kan bestilles hos bokhandlere i hele landet.

Med stor entusiasme, og over ti års erfaring som boligfotograf, har jeg laget en bok med over 250 sider med tips og triks og masse inspirasjon.

Om Style med stil

Å selge bolig er for de aller fleste forbundet med mange spørsmål. Denne boken er en hjelper til hvordan du kan presentere din bolig best mulig. Bildene er boligens ansikt utad og har blitt viktigere og viktigere i eiendomsmeglernes markeds føring. Forarbeidet for de gode bildene må du gjøre selv. Du trenger gode motiver. Derfor er også stylingen viktig. Mange lurer på det samme. Hva skal vi ha på kjøkkenbenken? Skal vi dekke på bordet? Skal vi fjerne tv-en? Bør vi ha sengeteppe? Med denne boken får du hjelp til å ta alle disse vurderingene.

 

Boken inneholder nesten 400 bilder med mange gode eksempler og masse inspirasjon. Her får du uvurderlige tips og triks til hvordan du kan få din bolig til å skille seg ut i mengden. Sentrale aktører innenfor eiendomsmegling og styling er intervjuet og bidrar til boken med sin kunnskap.

Kjøp på nett :
nordli
bookis
ark
haugen
notabene

“Jeg elsker den! En av mine første første interiørbøker og fortsatt blant en av favorittene. Jeg har funnet mye stylinginspirasjon og har benyttet meg av flere tips ved flere anledninger.”

- Diana Madsen, Interiørstylist Oslo

“Jeg elsker boken. Den hjalp meg mye i starten som stylist. Masse inspirasjon!”

- Silje Grindheim, Interiørstylist Bergen

Bla mer i boken her!