Langgata 9 - OsloBoligFotoNå er det snart ett og et halvt år siden jeg hoppet ut i det og startet å fotografere bolig uten å være knyttet opp til et bildebyrå. Jeg har ikke angret ett sekund! Det er så godt å bestemme alt selv og ha bedre tid på hvert oppdrag. Jammen må jeg holde tungen rett i munn innimellom for å ikke kladde det til med booking og fakturering, men det er jo litt av moroa. Jeg fotograferer nå for en rekke Krogsveen meglere, og det er så hyggelig å ha et godt samarbeid med noen få.  Langgata 9 - OsloBoligFotoJeg startet å fotografere bolig i mai i 2006 for c360 som nå heter Zentuvo. I 2013 ble jeg mamma til en lita søt jente og det var min sjanse til å komme seg ut av en ganske vondt kontrakt jeg hadde skrevet under som fotograf med fire måneder karantene. Det var på en måte nå eller aldri følte jeg.

Mange spørsmål surret så klart rundt i hodet mitt. Ville jeg kunne leve av det siden så mange meglerkontorer har avtaler med et av disse store bildebyråene. Jeg tok kontakt med noen av de meglerene jag hadde jobbet mye for tidligere og så var jeg faktisk i gang så fort permisjonen min var over. Det tok meg litt under ett år å få nok å gjøre.

Jeg kjøpte domenet www.oslobolifoto.no og satt opp en egen nettside for boligfotograferingen. Der prøver jeg å legge ut litt bilder av leiligheter og hus jeg fotograferer, samt områdebilder og litt tips til rydding og klargjøring til foto. Langgata 9 - OsloBoligFoto

Langgata 9 - OsloBoligFoto Langgata 9 - OsloBoligFoto Langgata 9 - OsloBoligFoto Langgata 9 - OsloBoligFoto Langgata 9 - OsloBoligFoto

Legg igjen en kommentar